Oldenzaalse Optochtvereniging Barrakkus

Nieuws


Belangrijk carnavals nieuws !!!

auteur - 29-01-2008

Het carnavalsweekend staat eindelijk voor de deur en natuurlijk hoor je als Barrakker te weten hoe laat je waar verwacht word tijdens de carnavalsdagen. Klik op "lees verder" voor het spoorboekje voor het komende carnaval!


EHBO (Eerste Hulp Bij Optochtpakken)

auteur - 29-01-2008

Aangezien het niet voor iedereen duidelijk is hoe het optochtpak precies in elkaar moet worden gezet kun je nu op een aantal foto's kijken wat precies de bedoeling is (kijk onder "lees verder")


Markloawen winnaar Gouden Vlinderstrikje

BBBB - 27-01-2008

Na een spannende verkiezingsstrijd, die dit jaar vooral gevoerd werd tussen de Schuddebuikjes en de Markloawen werden zaterdag om 19:00 uur de stemmen geteld en werden Graaf Bruno, Gravin Monique & Sik Juha met 899 stemmen uitgeroepen tot de winnaar van dit seizoen. Zij kunnen zaterdag op het Opperkrotfeest de wisseltrofee in ontvangst komen nemen.


Finale Hooghedenpoll geopend

BBBB - 24-01-2008

Na drie voorrondes zijn de 3 finalisten van de strijd om het Gouden Vlinderstrikje bekend. Tot en met zaterdag kan iedereen zijn/haar stem uitbrengen op de hoogheden van de Spanvöggel, de Schuddebuikjes of de Markloawen


Zaterdag Barrakkus Bierstube Festival!

auteur - 15-01-2008

Zaterdag 19 januari zal alweer de derde editie plaatsvinden van het Barrakkus Bierstubefestival. Vanaf 20:00 uur zullen diverse optredens van Barrakkers afgewisseld worden door de muziek van de Amelandse band Gang is Alles. Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, dus haal ze snel voor 5 euro bij Café Jantje!


Hooghedenpoll gaat vrijdag van start!

BBBB - 15-01-2008

Wie volgen dit jaar Graaf Maurice en Gravin Rianne van de Markloawen op als meest populaire / gezellige hoogheidskoppel van Oldenzaal? Vrijdag 18 januari gaat de jaarlijkse strijd om het Gouden Vlinderstrikje weer van start.


Jubcommisie al druk bezig voor volgend jaar!

Edwin aangepast BBBB - 14-01-2008

Nog een paar weken en carnaval 2008 zit er weer op, maar de jubileumcommissie is nu al druk bezig met het carnavalsseizoen 2009: Dan viert Barrakkus namelijk haar 11-jarig bestaan! En daarvoor hebben ze ook jullie hulp nodig.13 Januari Open Dag

BBBB - 05-01-2008

Zondag 13 januari organiseert Barrakkus haar jaarlijkse Open Dag in de loods aan de Kistemakerstraat. Vanaf 13:00 is iedereen van harte uitgenodigd om te bekijken waar wij zoal het hele seizoen druk mee bezig zijn.


Barrakkus duikt fris het nieuwe jaar in

BBBB - 01-01-2008

Na alle oliebollen, mist en vuurwerk waren er op 1 januari al weer vroeg een aantal Barrakkers aanwezig op het Hulsbeek voor de Twentse Nieuwjaarsduik. De aanblik van de laag ijs op de vijver hield 4 dappere Barrakkers niet tegen het nieuwe jaar met een frisse duik (of 2) te beginnen.