Oldenzaalse Optochtvereniging Barrakkus

Nieuws


Aanhangwagen vermist

PR-commissie - 27-01-2012

Beste Barrakker,

Zoals je de afgelopen weken vast wel gehoord zult hebben is de aankondiging van onze jaarlijkse Open dag dit jaar gesponsord door de fa. Letterpret in de vorm van een zeildoek wat opgespannen is in een frame op een aanhangwagen.

Zojuist is ons ter oren gekomen dat de aanhangwagen, die geparkeerd stond bij de Woonboulevard (van Gils), is verdwenen.

Gaarne willen we door middel van deze e-mail er zoveel mogelijk ruchtbaarheid aan geven zodat er misschien wel een tip naar voren komt over deze verdwijning.

De schade die door deze verdwijning ontstaan is, omvat een waarde van zo'n 600 Euro.

Graag willen we je dan ook vragen om jullie ogen en oren open te houden zodat er misschien een kans bestaat dat de aanhangwagen veilig en ongeschonden terugkomt.

Alvast bedankt.

O.O. Barrakkus


Plakzondag 22 januari 2012

PR-commissie - 17-01-2012

Beste Barrakkers,

Nog 4 weken en 3 dagen en het Oldenzaalse Carnaval barst los op vrijdagavond 17 februari met de optocht in Tubbergen waar we met een prachtige wagen ten tonele hopen te staan. Maar ja, zo ver is het nu  nog niet. Aan onze wagen wordt nog volop gewerkt om deze op tijd af te krijgen. Vandaar dat we, zoals ieder jaar, een gezellige zogenaamde plakzondag organiseren.

Deze plakzondag zal dit jaar plaatsvinden op zondag 22 januari vanaf 10:30 uur. Graag willen we jullie oproepen om gezellig mee te komen klussen zodat we weer een stapje dichterbij het eindresultaat gaan komen.

Heb je zin en tijd, trek dan je oude kloffie aan kom op 22 januari naar onze hal aan de Parallelstraat.

Tot dan.

Technische commissie

O.O. Barrakkus


Promotie Open dag 2012

PR-commissie - 13-01-2012

Beste Barrakkers,

Zoals reeds aangekondigd in het laatste Barrakkertje zou het zo maar eens kunnen gebeuren dat je de naam Barrakkus meer tegenkomt dan verwacht. Dat geldt zeker voor de promotie van onze a.s. Open dag.

Vanaf vandaag, vrijdag 13 januari, zal er een aanhangwagen met een aankondiging van onze Open dag tussen diverse locaties in Oldenzaal flaneren. Prachtige reclame op een zeildoek van maar liefst 2.80x1.25m die volledig gesponserd is door de fa. Letterpret. Gaarne willen wij dan ook Jasper van de fa. Letterpret hiervoor bedanken.

Ter illustratie vind je op de fotopagina een plaatje van het gesponserde zeildoek.

 


Voorverkoop kapellen

auteur - 06-01-2012

De voorverkoop voor het kapellenfestival van zondag 5 februari 2012 vindt met voorrang van onze ledenpas plaats op zaterdag 28 januari 2012 a.s..

De voorverkoop is in het partycentrum Rouwhorst en gaat net als voorgaande jaren volgens tijdsindeling zoals hieronder vermeld:


11.15 tot 11.30 leden van de Thijdarren, de Spanvöggel en de Sjeeskottels.

11.30 tot 11.45 leden van de Oelewappers, de Vennemuskes en de Siepeljonkers.

11.45 tot 12.00 leden van de Marklauwen, de Glasbloazers en de Knollentrekkers.  

12.00 tot 12.15 leden van de Blaanke Boeskeulkes en Barrakkus.

12.15 tot 12.30 leden van de Muiters en de Greune Kottelpeerkes.

Vanaf 12.30 uur begint de evt vrije verkoop.

Voor uw leden gelden de volgende spelregels die strak gehanteerd zullen worden.

  • Kosten per polsbandje € 10,=
  • Alleen in de aangewezen tijd worden uw leden geholpen.
  • Verkoop alleen op vertoon van een geldige ( 2012 ) ledenkaart of pas.
  • Maximaal 2 polsbandjes per kaart of pas.

 

We hopen dat je een bandje weet te bemachtigen!


Nieuwjaarreceptie/Opening Barrakcafé/aftreden OK

PR-commissie - 04-01-2012

Beste Barrakker,

Het carnavals seizoen begint op gang te komen. Nog een week of 6 en we staan midden in het feestgedruis. En laten we 2012 dan maar eens goed beginnen op zaterdag 7 januari a.s. met de Barrakkus nieuwjaarsreceptie bij café Jantje. En niet alleen voor een glaasje champagne. Natuurlijk zal ook het Barrakcafé weer geopend worden waarna we onze Opperkrot van 2011 zullen laten aftreden. Het beloofd weer een gezellige avond te gaan worden met uiteraard Barrakkers en zoals reeds aangekondigd zullen ook de Markloawen en Spanvöggel aanwezig zijn. 

Zaterdag 7 januari, 20:30 uur, café Jantje aan de Steenstraat.

Tot zaterdag.

Met een carnavalesk alaaf,

Algemeen Bestuur Barrakkus