Oldenzaalse Optochtvereniging Barrakkus

Nieuws


Thijdarren winnaars van het Gouden Vlinderstrikje

PR-commissie - 15-02-2010

Opperdar Tonnie en Sik Carel zijn dit jaar de winnaars van het Gouden Vlinderstrikje, de populariteitspoll voor Oldenzaalse Hoogheden die elk jaar wordt gehouden door O.O. Barrakkus. Zowel tijdens de internetpoll als tijdens de stemronde met papieren stembiljetten wisten zij de meeste stemmen te behalen. In totaal kregen zij 39,6% van de stemmen, waarmee zij de Markloawen en Schuddebuikjes voorbleven. Opperdar Tonnie & Sik Carel zullen vanavond hun prijs in ontvangst nemen tijdens Kleintje Kapel bij Cafe Jantje.Busje naar Tubbergen nog lang niet vol!

Wagenbouw - 11-02-2010

Het busje van 18:00 raakt al aardig vol. Er zijn nog 2 plaatsen beschikbaar. Om 17:00 daarentegen, is er nog plek genoeg! Komen er voor dit tijdstip geen 'reserveringen' meer bij, dan zal deze rit naar Tubbergen vervallen. Als je je niet hebt opgegeven, dan is het helaas niet mogelijk om mee te rijden. Dus meld je morgen voor 16:00 bij Manon Smeing of via tubbergen@barrakkus.nl.


Belangrijke Boemelinfo

Activiteiten-commissie - 11-02-2010

Barrakkers die dinsdag mee gaan met de Boemeltocht door Twente worden vriendelijk verzocht om om 11:30 uur bij onze BarrakCafé Jantje aanwezig te zijn!


Belangrijke informatie meelopers!

Edwin - 10-02-2010

Beste Meeloper, Zoals je wellicht weet heeft Barrakkus er dit jaar voor het eerst voor gekozen om het maken van de pakken te begeleiden en te organiseren. Voorgaande jaren kreeg elke meeloper een pakketje materialen en een beschrijving en moest zelf zorgen dat het pak in elkaar genaaid werd. Om de eenheid te waarborgen en de drempel om mee te lopen zo laag mogelijk te maken, hebben wij het voor elkaar gekregen om de pakken voor een vriendelijke prijs te laten maken. Het goede nieuws is dus dat met nog een klein beetje extra inzet van onze kledingcommissiedames er 111 kant en klare pakken klaarliggen. Zoals aangegeven was het naaien van de pakken voorgaande jaren de verantwoordelijkheid van de meelopers en het lidmaatschap is daarom ook nog gebaseerd op deze methode. Om de kosten voor de vereniging niet uit de hand te laten lopen vragen wij van iedere meeloper een bijdrage van €15,= voor het maken van het pak. Omdat dit niet geheel duidelijk was voorafgaand aan het seizoen is er de mogelijkheid om deze €15,= terug te ontvangen zodat er geen extra kosten moeten worden gemaakt. We vragen dan echter wel het pak terug zodat Barrakkus kan proberen om de pakken te verkopen om de kosten te dekken. Je kan je pak met betaling van de €15,= op de volgende tijdstippen ophalen in de loods aan de Kistemakerstraat in Berghuizen (tegenover voorheen Party Cash en nu Carnavalswereld). Je kunt dan ook aangeven dat je gebruik wilt maken van de mogelijkheid om het pak terug te geven aan de vereniging. • Dinsdag 17 februari tussen 19.30 en 21.30 • Woensdag 18 februari tussen 19.30 en 21.30 • Donderdag 19 februari tussen 19.30 en 21.30 Op het moment dat je het pak komt ophalen kan deze worden gepast zodat er nog een kleine aanpassing kan worden gedaan. Er zal ook een tijd met je worden afgesproken waarop je zondag 22 februari wordt verwacht bij Café Jantje om te worden geschminkt. Tevens is het mogelijk om het Jubileumboek en/of Jubileumbierglazen te kopen. Wij hopen dat je hiermee voldoende bent geďnformeerd en laten we bij deze alvast afspreken dat we er een TOPdag van gaan maken tijdens de Grote Twentse Carnavals Optocht. Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je ons bereiken via info@barrakkus.nl Met Carnavaleske groet, Namens de Kledingcommissie: Janneke Wolbers Namens het Dagelijks Bestuur :Sander Zwarthof


Kinderoptocht bij de Leemstee

Wagenbouw - 10-02-2010

Vrijdag zal Barrakkus voordat er naar Tubbergen wordt afgereisd meelopen met de optocht van basisschool de Leemstee in Berghuizen. Barrakkers die mee willen lopen met deze optocht worden verzocht zich rond 12:15 te verzamelen bij de Leemstee, de tocht vertrekt om 12:30 uur. Tot vrijdag!


Verlichte Optocht Tubbergen

Wagenbouw - 07-02-2010

Aanstaande vrijdag 12-2-2010 is het zover! We zullen dan weer gaan meelopen (als alles goed gaat) in de verlichte optocht van Tubbergen. Dit jaar zullen ook weer busjes worden ingezet, zodat je kunt meelopen in deze gezellige tocht. Om 17:00 en 18:00 zal een busje vertrekken vanaf Café Jantje richting Tubbergen. Wil je mee, geef je dan op bij Manon Smeing of mail naar tubbergen@barrakkus.nl. Tot vrijdag!


Thijdarren winnaar finale internetpoll

PR-commissie - 05-02-2010

Opperdar Tonnie & Sik Carel zijn de grote winnaars van het internet-gedeelte van onze Gouden Vlinderstrikje verkiezing. Met 515 stemmen bleven zij de concurrentie ver voor. Maar de strijd is nog niet gestreden! Tijdens het Opperkrotfeest op 13 februari kunnen nog stembiljetten worden ingevuld, dus komt allen langs en stem op jullie favoriete hooghedenkoppel! Het complete verkiezingsreglement kun je in het bericht hieronder nalezen, klik op "Lees verder" voor de complete uitslag van de internetpoll van dit jaar.