Oldenzaalse Optochtvereniging Barrakkus

Nieuws


Muntenactie Carnaval 2011

PR-commissie - 28-02-2011


Tijdens het Opperkrotfeest op zaterdag 5 maart en Kleintje Kapel op maandag 7 maart a.s. hebben we als Barrakkus een speciale muntenactie op touw weten te zetten. Tot 23:00 uur op beide avonden kun je per avond eenmalig op vertoon van je ledenpas van BARRAKKUS 10 munten verkrijgen voor 15 euro. ZONDER LEDENPAS GEEN VOORDEEL!!!!! Vergeet dus vooral je ledenpas niet mee te nemen. Voor wat betreft de (stads)munten tijdens Carnaval kunnen we je ook melden dat deze zijn vastgesteld op 2 euro per stuk!!!

ZORG DUS DAT JE JE LEDENPAS BIJ JE HEBT!!!!!!!!!!!!!!


Stem op de Opperkrot

PR-commissie - 28-02-2011

Ook dit jaar kan er weer gestemd worden op enkele Opperkrot kandidaten. Dus stem op je favoriet. Maar pas op! Er kan gesjoemeld worden, met de resultaten! Maar dat is puur om het spannend te houden.


De officiële winnaar zal zaterdag avond tijdens het Opperkrotfeest bekend gemaakt worden!


Klik hier voor de poll.


Thijdarren absolute winnaar Gouden vlinderstrikje

PR-commissie - 27-02-2011

Alle finalisten van het Gouden vlinderstrikje gingen goed van start. Maar na een halve dag was er al één ding duidelijk: De Thijdarren waren erop gebrand hun titel te prolongeren.
Met meer dan honderd stemmen namen zij na een halve dag een grote voorsprong.


Met de bus naar Tubbergen

PR-commissie - 25-02-2011

Voor de mensen die meelopen in Tubbergen is er ook dit jaar weer vervoer geregeld. Als je hiervan gebruik wil maken neem dan contact op met Manon Smeing, of stuur een mailtje naar tubbergen@barrakkus.nl.


Finalisten Gouden vlinderstrikje bekend

PR-commissie - 25-02-2011

De derde ronde is gewonnen door Vorst Leo & Sik Peter van de Glasbloazers. Zij lieten met 119 stemmen Baron Thijs & Lakei Tim van de Schuddebuik (99) en Hertog Peter & Sik Aloys, van de Oelewappers (35) ver achter zich.

 

Klik voor de finale hierThijdarren winnen eerste ronde

PR-commissie - 21-02-2011

De Thijdarren zijn er weer in geslaagd de finale te behalen in de strijd om het Gouden vlinderstrikje. Ze hadden met 187 bijna twee keer zoveel stemmen als de nummer 2 de Spanvöggel. 

 

Ronde 2 is al lang en breed weer aan de  gang. Klik hier.


Hoogheden poll

PR-commissie - 17-02-2011

Het is bijna zover! De hoogheden poll gaat weer beginnen! Wie gaat er dit jaar met het Gouden Vlinderstrikje van door? De eerst voorronde poll gaat van start om 20:00 op 19 februari.

klik hier om naar de poll te gaan.

Lees verder voor het stem schema.


Hoogheden poll

PR-commissie - 17-02-2011

Het is bijna zover! De hoogheden poll gaat weer beginnen! Wie gaat er dit jaar met het Gouden Vlinderstrikje van door? De eerst voorronde poll gaat van start om 20:00 op 5 februari.

klik hier om naar de poll te gaan.

Lees verder voor het stem schema.


Meelopen kan nog

PR-commissie - 16-02-2011

Op dit moment zitten we al op 76 meelopers! Er zijn nog wat pakken over dus, als je nog niet meeloopt, geef je dan gauw op en loop met ons mee door de Boeskoolstad!

 

Loop je al wel mee, maar ken je mensen die dat nog niet doen en wel willen? Geef ze op! Mail naar loopgroep@barrakkus.nl.

Wees snel, want zoveel pakken zijn er niet meer!


Voorverkoop Dweilpassen

PR-commissie - 05-02-2011

De verkoop van de Kris-kras Dweilpas wordt vanaf dit jaar anders georganiseerd dan u gewend was. We willen de leden van de Oldenzaalse carnavals- en optochtverenigingen een streepje voor geven. Dat doen we door voor hen een speciale voorverkoopavond te houden op woensdag 16 februari a.s. bij Grand Cafe Markant. Dit geeft het lidmaatschap van uw club weer een beetje toegevoegde waarde. Per ledenkaart kunnen belangstellenden twee dweilpassen kopen voor de normale prijs van 7,50 euro. We willen de avond als volgt indelen om de verwachte toestroom van mensen een beetje te kunnen spreiden (volgorde is op basis van loting vastgesteld;


19:00 - 19:30 uur : leden Glasbloazers en Kamerraddraaiers


19:30 - 20:00 uur : leden Barrakkus, Muiters, Naaideuskes en Boeskoolwitjes


20:00 - 20:30 uur : leden Oelewappers, Markloawen en Thijdarren


20:30 - 21:30 uur : leden Kadolstermennekes


21:30 - 22:00 uur : leden Blaanke Boeskeulkes, Vennemuskes en Spannvoggel


De verkoop van de overige dweilpassen gaat van start op maandag 21 februari via de VVV-kantoren in Oldenzaal, Enschede, Almelo en Hengelo. De voorverkoop van de dweilpassen via horeca (The Pub, Grand Cafe Ter Stege, Cafe tante Annie's, Cafe Markt 19 en Grand-cafe Markant) is op donderdag 24 februari vanaf 17:00uur.


Remco van Essen plaatsvervangend Opper Sik

PR-commissie - 03-02-2011

Remco van Essen heeft aangegeven graag als "plaatsvervangend" Opper Sik de momenten te willen invullen waarbij wij onze huidige Opper Sik (alias Sik Boet) moeten missen. Wij zijn ontzettend blij dat Remco de komende weken het "gezicht" wil zijn als onze Opper Sik. Met zijn ervaring als oud Opper Sik en oud Opperkrot en de vele jaren van inzet en betrokkenheid bij Barrakkus denken we dat we geen betere ondersteuning voor Boet en onszelf hebben kunnen regelen.