Oldenzaalse Optochtvereniging Barrakkus

Nieuws


Oldenzaals Carnavalsvoetbaltoernooi 2012

PR-commissie - 12-05-2012

Beste Allemaal,

Voor de vierde keer in opeenvolging organiseert de Oldenzaalse Carnavalsvereniging O.C.V. De Oelewappers het Oldenzaals Carnavalsvoetbaltoernooi. De titanenstrijd om de inmiddels zo fel begeerde Oel’n bokaal kan weer losbarsten. Vrijdag 15 juni a.s. om 18.30 uur is het zover! Dan zullen de eerste teams aftrappen voor deze titel. Het beloofd  net als in de voorgaande edities weer een spectaculaire en gezellige avond worden. Niet alleen voor de voetballers maar zeer zeker ook voor de supporters!

Hoe zit het toernooi er uit?

¨      Een voetbaltoernooi voor carnavalsverenigingen en dweilorkesten uit de regio.

¨      Prestatieklasse(s) en recreatieve klasse(s)

¨      7 tegen 7, 1 keeper en 6 spelers in het veld, reserves, externen en wisselen onbeperkt, E/F pupillengoals. Dus eigenlijk ‘Zaalvoetbal’ buiten.

¨      Veldsoort kunstgras ( denk hierbij aan het juiste schoeisel!)

¨      Het staat open voor alle niveaus (mannen en vrouwen) en meerdere teams van een vereniging. Fairplay en gezelligheid staat voorop.

¨      Poules van 4/5 teams. Dit is afhankelijke van de aanmeldingen die binnen komen. Dus minimaal 3 wedstrijden, maximaal X wedstrijden?

¨      Korte wachttijden, wedstrijdduur 13-17 minuten (afhankelijk van aantal aanmeldingen)

¨      Spel wordt gespeeld volgens de spelregels van het zaalvoetbal.

¨      Kleedruimte en douche ter beschikking.

Waar en wanneer?

Dit toernooi wordt gehouden op de velden van Quick’20, Sportpark Vondersweijde Primulastraat 15, 7572 AS en telefoon: 0541 - 520 820 te Oldenzaal. En wel op vrijdag 15 juni 2012. De aanvangstijd is om 18.30 juni.

Dé 3e helft!

Uiteraard zal voor een stukje ‘gezelligheid’ (Oel’n disco) in de 3e helft gezorgd worden. Dit zal plaatsvinden in de kantine van Quick’20. Daarna is er een super afterparty bij Sportcafe ’t Hoekje, schuin tegenover het Sportpark.

Barrakkus zal in ieder geval een team inschrijven in de recreatieve klasse aangezien plezier voor prestatie gaat en het is hierdoor voor iedereen toegankelijk. Daarom zijn we op zoek naar jou!

Geef je nu op als speler in het gezelligste team van dit toernooi. Natuurlijk zijn broers, zussen, vrienden, buren ook van harte uitgenodigd. Ik hoop dat we ons in ieder geval met 9 a 10 man/vrouw willen inspannen en bij groot enthousiastme melden we gewoon nog een team aan.

Laat aub zo snel mogelijk weten als je mee wilt spelen doch uiterlijk voor 25 mei. Natuurlijk hebben we ook supporters nodig dus reserveer in ieder geval de datum in je agenda. Aanmelden kan bij Sander Zwarthof, sander.zwarthof@home.nl of tel.nr. 06-51774985.