Oldenzaalse Optochtvereniging Barrakkus

Nieuws


Joenie Fest 4 juni a.s.

PR-commissie - 02-06-2016

Feestvieren doe je samen!


Op zaterdag 4 juni a.s. organiseert Barrakkus haar tweede Joenie Fest.


Dit jaar maken we er vanaf 20:00 uur bij Café Jantje een echte Beach Party van!


Net zoals vorig jaar gaat de opbrengst van deze avond naar een goed doel. Dit jaar is dat de Verjaardagsbox Oldenzaal.


De Verjaardagsbox is een initiatief van Impuls om kinderen uit gezinnen die moeite hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, toch een verjaardag met cadeautjes te kunnen aanbieden. In de box zitten bijvoorbeeld versierselen en een traktatie die de kinderen uit kunnen delen op school.


Ook in Oldenzaal zijn er behoorlijk wat gezinnen die onder de armoedegrens leven. Die hebben geen geld voor extraatjes. Zelfs de verjaardag van één van de kinderen vieren zit er soms niet in en dat is best schrijnend. Een verjaardag hoort toch één van de leukste dagen van het jaar te zijn? Dat verdient elk kind, en daarom bestaat Verjaardagsbox Oldenzaal.


Als carnavalsvereniging weet Barrakkus als geen ander hoe belangrijk feestvieren is. Feestvieren doe je samen. En ieder kind verdient een feestelijke verjaardag!


link: http://www.verjaardagsbox-oldenzaal.nl/


Aan de avond werken diverse artiesten belangeloos mee. Er zijn optredens van de Jigger Bigger Band, Ronald Meijer, Naomi Steenbeeke, Saskia Lucassen en de Oelnkapel.


De entree deze avond is natuurlijk geheel gratis. Een consumptie kost € 2,20, waarvan een deel van het geld naar het doel gaat. Ook is er een loterij waarvan de opbrengst geheel naar het goede doel gaat.


Graag tot ziens op 4 juni, café Jantje...