Oldenzaalse Optochtvereniging Barrakkus

Nieuws


Er kan weer gebouwd worden in de hal!!!

PR-commissie - 27-09-2012

Volgend op een bericht eerder deze week dat er in de hal aan de Parallelstraat electrotechnische problemen zijn kunnen we jullie via deze weg informeren dat de problemen inmiddels zijn opgelost. Er is weer spanning in de hal. Dit betekent dat op vrijdagavond 28 september a.s. de hal geopend is en er dus gewoon gebouwd kan worden. Eenieder is van harte welkom.

Technische Commissie

O.O. Barrakkus


GEEN bouwavond op woensdag 26 september 2012

PR-commissie - 25-09-2012

In verband met enige electrotechnische problemen in onze hal aan de Parallelstraat kunnen er op woensdagavond 26 september 2012 helaas geen bouwactiviteiten plaatsvinden.  Er zijn namelijk twee hoofdzekeringen defect. Cogas is inmiddels ingeschakeld om dit probleem zo spoedig mogelijk op te lossen.

Of er op vrijdag 28 september 2012 weer netspanning zal zijn is op dit moment nog onduidelijk. Wij houden jullie op de hoogte via de Barrakkus facebook pagina, Barrakkus website en een rechtstreekse mailing.

Technische Commissie

O.O. Barrakkus


Vermiste aanhanger terug naar rechtmatige eigenaar

PR-commissie - 11-09-2012

Misschien hebben jullie het inmiddels al vernomen dat de aanhanger, die was gebruikt voor promotie van onze open dag in januari j.l., enkele weken geleden is gesignaleerd in Oldenzaal.

Na deze tip heeft Barrakkus het bedrijf bezocht en hebben we onze gedachten gedeeld met de eigenaar. Het blijkt dat het betreffende bedrijf per februari 2012 overgenomen is door een nieuwe eigenaar en dat deze nieuwe eigenaar niets wist van de gestolen aanhanger. De aanhanger stond in de bedrijfshal en men dacht dat de aanhanger bij de overname hoorde.

Nadat we hebben kunnen aantonen dat de aanhanger voor 100% eigenaar was/is van Letterpret heeft de eigenaar de aanhanger direct afgestaan en verteld dat hij er verder ook niets van af wist. Dit kunnen we begrijpen omdat hij de zaak in februari heeft overgenomen en de aanhanger per januari verdwenen was.

Daarom willen wij Elite kunststoftechniek graag bedanken voor hun begripvolle reactie en het meewerken dat de firma Letterpret zijn aanhanger terug heeft.


Beach ParThij

PR-commissie - 10-09-2012

Beste Carnavalsvierder,

De Thijdarren sluiten de zomer af met een feestje en daar nodigen we jullie voor uit!

Op zaterdag 22 september zal de parkeerplaats voor het Noabershoes veranderen in een echt beachvolleybalveld, dit in samenwerking met de verschillende sportverenigingen die op de Thij gehuisvest zijn. Ook zal op deze dag een braderie georganiseerd worden op het winkelcentrum.

We willen vanaf 16:00 uur een beachvolleybaltoernooi organiseren tussen alle (Oldenzaalse) zusterverenigingen met mooie prijzen voor de winnende teams! Aansluitend is er een beach parTHIJ op het veld en in het Noabershoes met live muziek en dans.

Er zal worden gespeeld in gemengde teams van 4 personen, verdere toernooiregels zullen o.a. op de website van de Thijdarren geplaatst worden. Aanmelden kan via e-mail op beachparthij@thijdarren.nl, deelname aan het toernooi is gratis.

Wij hopen dat ook jullie vereniging van de parTHIJ zal zijn! Om een inschatting te kunnen maken van het aantal deelnemende teams willen we jullie vragen zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk vrijdag 14 september door te geven of en met hoevel teams jullie willen  meedoen.

Alvast bedankt en tot 22 september!

Namens de organisatie,

Saskia Drager

Voor meer informatie:

beachparthij@thijdarren.nl