Oldenzaalse Optochtvereniging Barrakkus

Nieuws


Bouwavonden aan de Parallelstraat

PR-commissie - 29-10-2012

Carnaval 2013 klopt al voorzichtig aan de deur. Zoals menigeen wel zal weten zijn we achter de schermen al volop bezig met de wagenbouw, kleding voor de optocht en alle promotie er omheen.

We zijn zelfs in de hal aan de Parallelstraat al zo ver met de wagenbouw dat er inmiddels al wat items beplakt kunnen worden. Het papier en de lijm staan zelfs al klaar. Uiteraard zijn er nog genoeg andere items te doen. Dus al met al werk zat en voor ieder wat wils.

Dus heb je zin en tijd voor gezellige bouwavonden kom dan lekker naar de hal aan de Parallelstraat. We zijn aanwezig op de woensdag -en vrijdag avonden vanaf +/- 19:30 uur.

De wagenbouw commissie


Openingsactiviteit Barrakkus

PR-commissie - 03-10-2012

Langzaam aan gaat het carnavals seizoen 2012/2013 weer starten. Over 5½ week is het alweer zover, de 11de van de 11de, het echte begin van het carnavals seizoen.

Zoals jullie allemaal vast wel gehoord hebben is men binnen Barrakkus inmiddels begonnen met de bouw van de wagen.

Zoals we binnen Barrakkus gewend zijn, trappen we ieder jaar af met een openingsactiviteit. De organisatie is er inmiddels uit dat we de openingsactiviteit dit jaar gaan houden op zondag 21 october a.s. Vanaf +/- 13:00 uur is eenieder welkom in de hal van Barrakkus aan de Parallestraat. Wat de activiteten precies gaan inhouden houden we nog even voor ons. Wel willen we jullie alvast melden dat we ook een barbeque organiseren. De kosten per persoon zullen hiervoor €15,- bedragen. Kinderen zijn gratis.

Graag ontvangen we jullie aanmelding voor de openingsactiviteit vòòr 16 october a.s. in verband met het moeten bestellen van het eten.

Aanmelden graag via een e-mail naar Kim Dijkhuys (super_feestbeest@hotmail.com)

Namens de activiteitencommissie van Barrakkus,

Kim Dijkhuys.