Oldenzaalse Optochtvereniging Barrakkus

Nieuws


Gezamelijk bezoeken feesten

PR-commissie - 05-11-2012

Beste Barrakker,

Zoals in de Algemene Leden Vergadering van 27 oktober j.l. is aangekondigd is het vooralsnog de bedoeling dat wij één van de feesten van de Oldenzaalse zusterverenigingen sowieso gaan bezoeken als grote groep Barrakkers. Daar er in het seizoen vele feesten zijn en ons graag als een grote groep Barrakkers laten zien hebben we gekozen voor de deze opzet. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Het staat uiteraard vrij voor eenieder om ook naar andere feesten te gaan. Onderstaand een overzichtje van welke feesten wij als Barrakkus met een zo groot mogelijke groep te gaan bezoeken:

  • Aftreden/opkomst Vennemuskes            Zaterdag 17 november 2012

  • Aftreden/opkomst Spanvoggel               Zaterdag 24 november 2012

  • Opkomst Markloawen                            Vrijdag 4 januari 2013

  • Bokkenzitting*                                     Zaterdag 12 januari 2013

  • Kuiermiddag Oelewappers                      Zondag 20 januari 2013

  • Carnaval Totaal Thijdarren                     Zondag 20 januari 2013

  • Fruhshoppen Glasbloazers                     Zondag 27 januari 2013

Er zal voor die feesten rond 20.30h verzameld gaan worden bij Cafe Jantje om dan rond een uur of 21:00 uur a 21:30 uur naar de desbetreffende feestlocatie te gaan. Voor de Kuiermiddag, het Carnavaltotaal en het Fruhshoppen zullen we via de website en de Facebook pagina van Barrakkus communiceren hoe laat en van waar we gezamelijk vertrekken.

* Voor wat betreft de Bokkenzitting heeft Barrakkus 25 kaarten ter beschikking gesteld  gekregen. Heb je zin om gezellig mee te willen gaan naar deze avond, meld je dan via een e-mail bij Boet Huijsman (oppersik@hotmail.com).

Met een carnavalesk alaaf,

O.O. Barrakkus


Sinterklaas bij Barrakkus

PR-commissie - 04-11-2012

Zoals onlangs aangegeven in de eerste nieuwsbrief van dit seizoen was er op dat moment nog geen duidelijkheid wanneer Sinterklaas en zijn pieten een bezoekje zou komen brengen bij Barrakkus.

De afgelopen weken is er veelvuldig contact geweest met Spanje en hebben we uiteindelijk een afspraakje kunnen plannen in de drukke agenda van Sinterklaas. 

Op zondagmiddag 25 november a.s. zal Sinterklaas met enkele pieten Barrakkus bezoeken in de hal aan de Parallelstraat 34-36. Zij zullen rond 15:30 uur aanwezig zijn en hopen natuurlijk dat er, net als voorgaande jaren, weer heel veel kinderen aanwezig zullen zijn. 

Graag willen wij de ouders vragen voor ieder van hun kinderen een kadootje te kopen van 10 euro en deze ingepakt en voorzien van een naam in te leveren vóór 23 november a.s. tijdens de bouwavonden in de hal. 

Verder willen we de ouders vragen om voor ieder kind een klein stukje te schrijven zodat Sinterklaas zich goed kan voorbereiden. Dit stukje graag mailen vóór 23 november a.s. naar super_feestbeest@hotmail.com

Voor eventuele vragen mag je bellen met Kim Dijkhuys (06 5152 5833).

De Activiteiten Commissie